بازاریابیمدیریت

چگونه یک تیم فروش با عملکرد عالی بسازیم

ایجاد یک تیم فروش با عملکرد بالا در چشم انداز پویای امروزی نیازمند تغییر استراتژیک در رهبری است.

همه رهبران بزرگ می‌دانند که تیم‌های فروش فقط بخشی از یک سازمان نیستند بلکه آنها ستون فقرات کسب و کار را تشکیل می‌دهند زیرا آنها وظیفه دارند نتایجی را ارائه دهند که می‌تواند موفقیت شرکتشان را تضمین کرده  ویا موجب شکست آن شوند. این فشار زیادی را بر رهبران فروش وارد می‌کند که مسئولیت نهایی عملکرد تیم خود را بر عهده دارند. با این حال، استراتژی‌های سنتی که زمانی تیم‌های فروش را با انگیزه و درگیر می‌کردند، در محیط پیچیده و به سرعت در حال تحول امروزی، کاربردی ندارند.

رهبران فروش، خود را در حال رقابت با تیم هایی می یابند که به طور فزاینده ای خسته شده اند و استراتژی هایی که دست و پا می زنند و باعث ایجاد شک و تردید در مورد پایداری سطوح عملکرد فعلی می شوند. واضح است که رویکردهای سنتی برای رهبری، دیگر کافی نیستند. چیزی که زمانی باعث موفقیت می‌شد، اکنون ممکن است مانع پیشرفت باشد، و رهبران فروش را ملزم می‌کند تا استراتژی‌های خود را برای رویارویی با چالش‌های حال و آینده بازنگری کرده و تغییر شکل دهند.

این امر مستلزم رویکردی تازه است. رویکردی که نه تنها به علل ریشه ای عدم مشارکت، استرس و فرسودگی شغلی می پردازد، بلکه به رهبران قدرت می دهد تا تیم های فروش خود را به سمت موفقیت پایدار هدایت کنند.

ایجاد یک تیم فروش با عملکرد بالا در چشم انداز پویای امروزی نیازمند تغییر استراتژیک در رهبری است.

رهبران فروش با اصلاح مهارت های خود و پذیرش تکنیک های نوآورانه می توانند محیطی را ایجاد کنند که تعامل، رفاه، انعطاف پذیری و عملکرد کلی را افزایش دهد. در حالی که هدف نهایی یعنی بدست آوردن نتایج بهتر ثابت می ماند، استراتژی ها و تاکتیک های به کار گرفته شده توسط رهبران فروش باید برای برآورده کردن خواسته های یک چشم انداز همیشه در حال تغییر تکامل یابد.

 

بیایید نگاهی به شش اصل مبتنی بر تحقیقات بیاندازیم که پایه و اساس ایجاد تیم‌های فروش بلندمدت و با عملکرد عالی را ایجاد می‌کنند:

 

1. بازی با نقاط قوت: باز کردن قفل برتری تیم

تیم های فروش برای اینکه بهترین باشند، باید با نقاط قوت خود بازی کنند و نقاط ضعف خود را مدیریت کنند تا تعامل و رضایت بالایی را تجربه نمایند. متأسفانه، عوامل بیرونی اغلب ما را تشویق می‌کنند که به کمبودها و شکاف‌های خود توجه کنیم. با این حال، به رسمیت شناختن و استفاده از نقاط قوت فردی و تیمی برای به حداکثر رساندن عملکرد، یک اصل کلیدی است. رهبران فروش تاثیرگذار، اهمیت همسو کردن مسئولیت ها با نقاط قوت منحصر به فرد هر یک از اعضای تیم را درک کرده و پتانسیل آنها را آزاد می کنند که این امر منجر به موفقیت بیشتر می شود.

2. ایجاد حس اعتماد و امنیت: افزایش همکاری و نوآوری

اعتماد در فروش یک رکن اساسی است. رهبران فروش باید ایجاد ارتباطات واقعی، معتبر و قابل اعتماد بین ذینفعان و اعضای تیم را در اولویت قرار دهند. رهبران فروش با تقویت ارتباطات شفاف و باز و ایجاد یک محیط امن از نظر روانی، تیم های خود را برای همکاری، خلاق بودن، به اشتراک گذاشتن بینش و هدایت نوآوری توانمند می سازند و در نهایت مزیت رقابتی را برای آنها فراهم می کنند.

3. تقویت انعطاف پذیری: رشد کردن از شکست ها

در مواجهه با موانع و تغییرات، انعطاف پذیری برای دوام و رشد تیم های فروش ضروری است. ظرفیت بازیافتن خود پس از ضربه‌های کوبنده، عبور از چالش‌ها، مقاومت در برابر فشار و حفظ تمرکز در میان ناملایمات، رهبران فروش را قابل تقدیر و تیم‌هایشان را متمایز می‌کند. بدون انعطاف‌پذیری، رهبران ممکن است خود را با یک تیم فروش بیابند که نشخوار فکری می‌کند، کارها را به تعویق می‌اندازد، از چالش‌ها اجتناب می‌کند، بی‌انگیزه است ویا می خواهند استعفا دهند.

رهبران فروش تاثیرگذار به دنبال تجهیز تیم های خود به ابزار و طرز فکری هستند که آنها بتوانند بر موانع  غلبه کرده و در یک چشم انداز چالش برانگیز،رشد کنند.

4. استقبال از خوش بین بودن: شعله ور کردن اقدام مثبت

خوش بینی نیروی محرکه موفقیت در فروش است. در واقع، خوش بین ها به متوسط ​​20 تا 40 درصد از بدبین ها بیشتر می فروشند. رهبران فروش با پرورش یک ذهنیت خوش بینانه در تیم های خود، می توانند الهام بخش حل مسئله، تشویق به اقدام و انرژی بخشیدن به عملکرد اعضای خود باشند.با ایجاد تعادل بین خوش بینی و واقع گرایی، رهبران فروش اطمینان حاصل می کنند که تیم هایشان برای رویارویی با چالش ها و استفاده از فرصت ها با اعتماد به نفس آماده هستند.

5. تقویت شبکه های با کیفیت: استفاده از قدرت روابط

در حوزه فروش، اساس موفقیت در ایجاد روابط معنادار نهفته است. رهبران مؤثر اهمیت پرورش ارتباطات با کیفیت بالا با شبکه‌های گسترده را درک می‌کنند و تأثیر عمیق آن‌ها بر سطوح انرژی، مدیریت استرس و در نهایت نتایج کسب‌وکار را تأیید می‌کنند. علاوه بر این، رهبران فروش باید کیفیت روابط را در نظر بگیرند و محیط هایی را ایجاد کنند که تیم بتواند در آن پیشرفت کند.

6. دستیابی به اهداف کوچک و بزرگ: ایجاد انگیزه برای موفقیت

انگیزه درونی، کلید دستیابی به اهداف فروش است، نه عوامل خارجی مانند پول یا مجازات. رهبران فروش تاثیرگذار اطمینان حاصل می کنند که اعضای تیم‌هایشان با برآورده شدن نیازهایشان مانند تضمین موقعیت بر مبنای شایستگی، انگیزه کافی را بدست آورند. با تعیین اهداف روشن، رهبران می توانند تیم های فروش خود را برای برتری و دستیابی به موفقیت پایدار تشویق کنند.

 

 

با پذیرش شش اصل مبتنی بر تحقیق که در این مقاله ذکر شده است، رهبران فروش می‌توانند پیچیدگی‌ها را به طور مؤثرتری بررسی کنند و موفقیت پایدار را به همراه داشته باشند.

این اصل فقط در مورد دستیابی به اهداف کوتاه مدت قابل استفاده نیست، بلکه در ایجاد یک فرهنگ مشارکت و ساخت یک تیم انعطاف پذیر و عالی نیز کاربرد دارد.

این رویکرد، عملکرد پایدار را تضمین می‌کند و تیم‌های فروش را در بلندمدت رشد می‌دهد.

Views: 107

اشتراک‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *